اساسنامه انجمن پیشگامان توسعه آونلیق
هدف از تشکیل این انجمن در واقع یک سازمان مردم نهاد می باشد که واسطه ای بین مردم و دولت است.
این انجمن، در بیشتر مواقع غیرانتفاعی و مستقل از دولت می باشد به گونه ای که بودجه خود را از طریق کمکهای مردمی و گاها با کمکِ سازمانهای دولتی، دولت یا ترکیبی از این روشها تامین می کند.
فعالیت این انجمن مختص آونلیق نخواهد بود و بخش های تابعه از جمله کندوان و دهستان تیرچائی را نیز تحت پوشش فعالیت خود قرار خواهد داد.
اهداف کلی انجمن پیشگامان توسعه آونلیق
این یک سازمان مردم نهاد واسطه ای بین دولت و مردم می باشد که می تواند خواسته های به حق و مقبول جامعه را به دولت و جامعه برساند.
توانمند کردن شهروندان برای رفع مشکلات گروههای محروم
انجام مشاوره به نهادهای دولتی
سازماندهی مشارکتهای شهروندان
توجه به محیط زیست، کاهش آلودگی محیطی و کنترل منابع
اشتغال زایی برای فقرا
کاهش هزینه انجام امور
تشویق ثروتمندان به کمک به فقرا
انجام خدمات خیریه و رفاهی برای نیازمندان
هماهنگی بین گروههای مردمی در زمینه های بهداشتی، محیط زیست و مانند آنها
به کارگیری روشهای موثر و کارآمد در انجام کارها
افزایش آگاهی بین شهروندان از طریق برنامه ریزی

شرایط عضویت در انجمن پیشگامان توسعه آونلیق
اساساً مقیم شهرستان میانه یا اصالتا میانه ای
18 سال سن تمام
داشتن صلاحیت تخصصی در خصوص موضوع فعالیت سازمان مردم نهاد
عدم سو پیشینه هایی که باعث محرومیت از حقوق اجتماعی شود
عدم عضویت در دیگر گروهها و انجمن های سیاسی
لطفاً توجه داشته باشید
افرادی که در این سازمان عضو می شوند باید تحت هر شرایطی به قوانین و مقررات آن نیز پایبند باشند
توصیف موسسات و یا سازمان های مردم نهاد بصورت کلی
براساس اصل ۴۴ قانون اساسی، سمنها (سازمانهای مردم نهاد) در توسعه اجتماعی کشور از جایگاه ویژهای برخوردار هستند. بطوریکه میتوان ضرورت ایجاد و تقویت سازمانهای مردم نهاد را در تحقق اهدافی چون کوچکسازی دولت، توانمندسازی مردم و افزایش سرمایه اجتماعی، کارآمدی بیشتر نظام اقتصادی، بهینهسازی فرآیند برنامهریزی و عملیاتی سازی برنامهها و مقابله با آسیبها دانست.
از سوی دیگر گسترش فرایند جهانی شدن و کاهش قدرت دولتها در برخورد با مسائل جهانی از جمله محیط زیست، صلح و فقر و مسائلی از این دست، زمینه حضور و تقویت نقش سمنها بیش از پیش فراهم کرده است آنچنان که تجربه کشورهای در حال توسعه و توسعهیافته در طول بیش از نیم قرن، وجود این نوع سازمانها را اثبات کردهاست
پورتال خبری وزارت کشور
سازمان مردم نهاد، NGO و یا موسسات مردم نهاد یک شرکت و یا شخص حقوقی مستقل و غیردولتی است و دارای فعالیت های غیر انتفاعی و غیر سیاسی می باشد و هدف از تشکیل آن انجام فعالیت های داوطلبانه و دفاع از خواست ها و نیاز های مردم در امور سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و بشر دوستانه است.
دلیل اصلی غیر دولتی بودن این سازمان این است که سازمان مردم نهاد بدون جانب داری و تنها در جهت احقاق اهداف اصلی سازمان فعالیت نماید. غیر انتفاعی بودن سازمان ها نیز به دلیل این است که در آن منافع شخص مطرح نیست و هدف اصلی آن نیل به اهداف معنوی اعضای سازمان می باشد.
همانطور که از نام آن پیداست، این موسسات با حفظ استقلال و خودجوشی، بودجه خود را از طریق کمک های مردمی و وقف یا گاها با کمک سازمان های دولتی یا کمک مستقیم دولت تامین می کند. در برخی موارد نیز تامین بودجه سازمان های مردم از طریق ترکیبی از موارد فوق انجام می پذیرد.
حداقل تعداد موسسین سازمان مردم نهاد که ساختار عضو پذیر دارد 5 نفر است و حداقل موسسین سازمان مردم نهاد با ساختار هیات امنایی 9 نفر می باشد.
سازمان مردم نهاد در کشور های توسعه یافته قدرمند تر عمل می نمایند و در بهبود شرایط فرهنگی، اقتصادی و سیاسی تاثیر بسزایی دارند. دلیل این امر این است که این سازمان ها به صورت نظام مند و بر اساس قانون ساخته شده است و توسط متخصصین اداره می گردد به همین دلیل دارای اعتبار بیشتری می باشد.
سازمان مردم نهاد واسطه ای بین دلت و مردم هستند که می تواند خواسته های به حق و مقبول جامعه را به دولت و جامعه برساند.
سازمان مردم نهاد به بودجه زیادی نیاز ندارتد اما بودجه مورد نیاز برای رسیدن به اهداف والای این سازمان ها از راه کمک های مردمی و حمایت های سازمان های دولتی و غیر دولتی تامین می شود.
«پیوستن به اعضای انجمن پیشگامان توسعه آونلیق»